ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ ΚΛΕΑΝΘΗ

Η Κλεάνθη (Κλαίρη) Βογιατζάκη, γεννήθηκε στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από τα Χανιά Κρήτης. Σπούδασε ναυτιλιακά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Έχει εργασθεί για πολλά χρόνια σε μεγάλες ιδιωτικές/πολυεθνικές εταιρείες, συνεχίζει δε να εργάζεται μέχρι σήμερα, στο τμήμα μάρκετινγκ – διαφήμισης, σε γνωστή μεγάλη ιδιωτική αλυσίδα τροφίμων.

        Με τον σύζυγό της Σπύρο, γέννημα – θρέμμα Χολαργιώτη, υπάλληλο του Υπουργείου Οικονομικών, κατοικούν στην πόλη του Χολαργού από το έτος 2004 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Την Άρτεμις, απόφοιτη από το 2ο ΓΕΛ Χολαργού και τώρα  φοιτήτρια στο Ε.Μ.Π, στο τμήμα Μηχανικών Μεταλλειολόγων & Μεταλλουργών και τον Λεωνίδα μαθητή της Γ΄ τάξης Λυκείου στο 1ο ΓΕΛ Χολαργού.

       Η έγνοια και η αγωνία της για τα παιδιά, την οδήγησε στην ενασχόληση της αρχικά με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Χολαργού, όπου διετέλεσε για δύο χρόνια Μέλος/Γραμματέας του Δ.Σ. και για τρία χρόνια ως Πρόεδρος του Δ.Σ.

Από τον Οκτωβρίου του έτους 2022 μέχρι και σήμερα είναι πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Χολαργού, καθώς επίσης και Ταμίας του Δ.Σ. στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Παπάγου – Χολαργού.

       Η ενεργή ενασχόλησή μου με τα Σχολεία, σε συνδυασμό με την έμφυτη ικανότητα μου στην επικοινωνία, αλλά και τον αυθορμητισμό και την υπομονή – επιμονή μου, καθώς και η αγάπη μου για την πόλη μας, στην οποία έφτιαξα την οικογένειά μου, με έφερε πολύ κοντά στα τοπικά δρώμενα και ιδιαίτερα με όσα σχετίζονται με την Παιδεία (εκπαιδευτικό & υλικοτεχνικό τομέα). Με την πεποίθηση πως μπορώ να προσφέρω περισσότερα και με γνώμονα  το καλό των Παιδιών μας, που άλλωστε είναι και το μέλλον του Δήμου μας και της χώρας, ενώνω τις δυνάμεις μου με το ΣυνΠόλις και τον Δημήτρη Τούτουζα.