ΣΚΑΡΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Πατέρας του, ο αείμνηστος Δημοσθένης Σκάρλος, από τους πρωτοπόρους και θεμελιωτές της ελληνικής Ογκολογίας, από τον οποίο κληρονόμησε τη διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο. Μητέρα του, η Ανέλλα Τσιρώνη-Σκάρλου, φαρμακοποιός. Στο οικογενειακό φαρμακείο που βρισκόταν επί της 17η Νοέμβρη και στο οποίο ο Δημήτρης περνούσε μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου του, καθορίστηκε σε απόλυτο βαθμό η μετέπειτα επιστημονική και επαγγελματική του διαδρομή: είναι πτυχιούχος της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ από το 2008 διατηρεί το δικό του φαρμακείο επί της οδού Μεσογείων.

Προέρχεται από την σιωπηρή πλειοψηφία των πολιτών, όλων αυτών δηλαδή που έχουν σαφή άποψη για τα τεκταινόμενα της πόλης, αλλά δεν είχαν μέχρι τώρα την ευκαιρία της δημόσιας καταγραφής. Εστίες προσωπικής παρακίνησης αποτελούν οι τομείς της Κοινωνικής Μέριμνας, της Εκπαίδευσης, της Καθαριότητας και της Βιώσιμης Κινητικότητας εντός της πόλης.

Αγαπάει τον αθλητισμό, αφού υπήρξε ο ίδιος, αθλητής ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Ο ελεύθερος χρόνος του είναι αφιερωμένος στην οικογένειά του και στους αγαπημένους φίλους, ειδικά αυτούς που μοιράζονται ασπρόμαυρες και έγχρωμες αναμνήσεις από τον Χολαργό και τον Παπάγο των παιδικών και εφηβικών χρόνων.

“Με τον Δημήτρη Τούτουζα, μας ενώνει μια διαχρονική σχέση ειλικρίνειας και αλληλοσεβασμού. Από μικρά παιδιά μαζί, στις αλάνες και στις πλατείες, στα γήπεδα του μπάσκετ και στις ξένοιαστες βόλτες στον Υμηττό. Με μεγάλη χαρά διαπιστώνω ότι η μακρά διακεκριμένη πορεία του στα κοινά της πόλης μας, δεν τον έχει αλλάξει καθόλου, αφού διατηρεί την ίδια ακεραιότητα και ηθική που είχε ανέκαθεν.”