ΣΑΣΣΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

O Παναγιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα πριν 49 χρόνια στην Αθήνα. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή της Πάτρας, ενώ είναι κάτοχος MBA στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων, από το σχετικό Διαπανεπιστημιακό πρόγραμμα των Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου & Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι έγγαμος και ομιλεί την Αγγλική Γλώσσα.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων ηλεκτρομηχανολογικού αντικειμένου και έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ.

Κύριο αντικείμενο της 24ετούς επαγγελματικής του απασχόλησης είναι ο τομέας σύνταξης και σχεδίασης ηλεκτρομηχανολογικών μελετών.

Ξεκίνησε ως διευθυντής συντήρησης Η/Μ εξοπλισμού στην ΕΣΧΑ ΕΛΛΑΣ και εν συνεχεία εργάσθηκε στην ΙΝΤΡΑΛΟΤ (μέχρι το 2006) στον τομέα διαχείρισης συναλλαγών.

Από το 2007 μέχρι σήμερα διατηρεί την ιδιωτική ομώνυμη εταιρία “ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΣΣΑΡΗΣ – Η/Μ ΜΕΛΕΤΕΣ”, μέσω της οποίας υλοποιούνται η σύνταξη και η σχεδίαση ηλεκτρομηχανολογικών μελετών για Δημόσια και Ιδιωτικά έργα, ανεξάρτητα ή/και σε συνεργασία με μελετητικά γραφεία.

«Μετά από 20 χρόνια διαβίωσης στον όμορφο δήμο μας, νιώθω ότι ωρίμασε η συνθήκη της ενεργούς συμμετοχής μου στα κοινά της πόλης»

«Με τον Δημήτρη μάς συνδέουν οικογενειακοί δεσμοί φιλίας και τον θεωρώ ως τον φέρελπι πολιτικό της πόλης που θα εισφέρει τη “φρέσκια”ματιά στην αντίληψη διακυβέρνησης του δήμου μας. Προσωπικά, επιθυμώ να εισφέρω γνώση στον τομέα δραστηριοποίησής μου, ο οποίος καταλαμβάνει σημαντικό μέρος της Τεχνικής Υπηρεσίας»