ΠΕΤΙΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γεννήθηκε στον Χολαργό το 1962 και φοίτησε στα δημόσια σχολεία της γενέτειρας πόλης (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο).  Οι γονείς του κατάγονται από την Κορινθία και την Μικρά Ασία. Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο της Αγίας Παρασκευής (Deree) με ειδίκευση στα οικονομικά το 1985 , ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε το πρόγραμμα MBA  στο La Verne University . Παράλληλα, τελείωσε και το ΤΕΙ Αιγάλεω-Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων.  

Πρώην αθλητής στην ποδοσφαιρική ομάδα του Χολαργού και του Άρη Χολαργού, καθώς και στο  βόλεϊ του Παπάγου. Συμμετείχε στην διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Χολαργού, ενώ υπήρξε μέλος του Αθλητικού Οργανισμού του Χολαργού. Υπηρέτησε την θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία.

Παντρεμένος με την Μαρία Μπονάνου, η οποία εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στον Σκλαβενίτη  του Χολαργού. Έχει δύο γιούς. Ο Νίκος, 24 ετών, απόφοιτος Ναυπηγός του ΕΜΠ, ο οποίος ξεκινάει οσονούπω, αμειβόμενη Διδακτορική έρευνα στο πανεπιστήμιο του Trondheim στην Νορβηγία, στο αντικείμενο της Ναυπηγικής Επιστήμης . Ο Δημήτρης 23 ετών τελείωσε το ΠΑΠΕΙ-Χρηματοοικονομικά και εργάζεται στο τμήμα Strategy & transactions στην μεγαλύτερη πολυεθνική εταιρεία του κλάδου στην Ελλάδα. Ο Δημήτρης, παράλληλα με την εργασία του, ξεκινάει μεταπτυχιακές σπουδές στο ίδιο αντικείμενο σπουδών.  

Εργάστηκε για πάρα πολλά χρόνια ως διευθυντικό στέλεχος στα τμήματα πωλήσεων και μάρκετινγκ σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες (ενδεικτικά: Jonhson & Johnson , Coca Cola, PepsiCo, Leroy Merlin), αποκομίζοντας τεράστια εμπειρία, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Διατηρούσε καφέ στον Χολαργό και εν συνέχεια στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί επιχείρηση ειδών ονυχοπλαστικής, αισθητικής και είδη κομμωτηρίου, με παροχή υπηρεσιών για τα νύχια, στην Αγία Παρασκευή .

Σύντομα θα έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο ώστε να ασχοληθεί με τα κοινά του Δήμου γιατί θα βγει σε σύνταξη. Η διάθεση του για προσφορά είναι τεράστια. Στόχος του να βελτιώσει το επίπεδο υπηρεσιών του Δήμου σε όλα επίπεδα, με κυρίαρχο το θέμα της συντήρησης των εγκαταστάσεων που ήδη υπάρχουν, την πλήρη αξιοποίηση των προγραμμάτων χρηματοδότησης, την δημιουργία πάρκινγκ (υπόγεια και υπέργεια κυρίως στα σημεία που είναι έντονο το πρόβλημα στον δήμο), καθώς και τη βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού στον Δήμο.