ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Διαμένει στον Χολαργό από το 1971. Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο του Παπάγου και στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Χολαργού.

Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, με εξειδίκευση στο Μάρκετινγκ. Είναι κάτοχος επαγγελματικού διπλώματος Life Coaching (ΕΚΠΑ) και εκπαιδεύτρια Mindfulness.

Είναι παντρεμένη με τον Μάρκο Λυρά και μητέρα δύο παιδιών.

Από το 1996 διευθύνει το Ιατρικό Επιστημονικό Βιβλιοπωλείο και εκδοτικό οίκο Athenian Science Bookstore & Publisher που αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση και που ιδρύθηκε το 1973 .

Το 2020, ίδρυσε το Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης UrbanZen Athenian στο Κολωνάκι, όπου μαζί με τους συνεργάτες της ψυχοθεραπευτές,  βοηθούν το κοινό τους στην επίτευξη ψυχικής υγείας και ευεξίας.

Είναι ομιλήτρια σε εξειδικευμένα διεπιστημονικά συνέδρια που έχουν ως επίκεντρο την ενσυνειδητότητα (mindfulness). Παράλληλα, σε εθελοντική βάση, παραδίδει μαθήματα ενσυνειδητότητας σε συλλόγους ασθενών.

Από το 1997 μέχρι το 2013, δραστηριοποιήθηκε σαν μέλος των προεδρείων Συλλόγων Γονέων του Δήμου Χολαργού.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησε στο Συλλόγο Γονέων του νηπιαγωγείου της οδού Φανερωμένης (1997-1999) και συνέχισε στο προεδρείο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού (1999-2007).

Από το 2009 έως και το 2011 ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του  3ου Λυκείου Χολαργού.

Το όραμά της για τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού αφορά  δύο σημαντικά θέματα:

1.  Το πρώτο, αφορά στην φροντίδα της ψυχικής υγείας, ευεξίας και ευημερίας (Wellbeing) των κατοίκων της πόλης μας και

2. το δεύτερο αφορά στην ανάπτυξη  οικολογικής συνείδησης, με ουσιαστικές και στοχευμένες δράσεις φροντίδας και τόνωσης του φυσικού περιβάλλοντος της πόλης μας.