ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Κατοικεί στο Χολαργό από το 1984, με καταγωγή από την Πελοπόννησο και είναι απόφοιτη του 2ου Λυκείου Χολαργού. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός ανήλικου τέκνου.

Σπούδασε Χημεία και Περιβαλλοντολογικές Επιστήμες στο Νότιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου, με μεταπτυχιακό στην Ραδιοφαρμακευτική Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών & εξειδίκευση στο Ινστιτούτο Πυρηνικών και Ραδιολογικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Ενέργειας και Ασφάλειας (ΙΠΕΡΤΕΑ) στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών “Δημόκριτος”.

Μέλος της RSC (Royal Society of Chemistry).

Επαγγελματική δράση

Από το 2004 εργάστηκε ως Χημικός στο Κεντρικό Χημείο Μεταλλευτικής και Μεταλλουργικής Εταιρείας (leader του κλάδου σε παγκόσμια κλίμακα) στον Ποιοτικό Έλεγχο, καθώς και στην εκτέλεση περιβαλλοντικών αναλύσεων. Από το 2012 απασχολήθηκε στη Διεύθυνση Προμηθειών της ίδιας εταιρείας με πλήθος αρμοδιοτήτων (ενδεικτικά: έρευνα αγοράς προμήθεια πρώτων υλών, διαπραγμάτευση και αξιολόγηση τιμών και όρων με τους προμηθευτές προϊόντων, έρευνα εναλλακτικών προμηθευτών, έρευνα υλικών καλύτερης τεχνολογίας για την αύξηση της παραγωγής, συνεργασία με τα τμήματα παραγωγής για τη διατήρηση του βέλτιστου αποθέματος υλικών, διαχείριση σχέσεων με προμηθευτές και την βελτίωση των εταιρικών σχέσεων της εφοδιαστικής αλυσίδας)

-Παράλληλα, διατηρεί συνεργασία με το ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”.

Δραστηριότητες, Ενδιαφέροντα & Εθελοντισμός

Απόφοιτη της Ακαδημίας Ελληνικού Χορού “Δώρα Στράτου”.

Έχει συμμετάσχει στο Athens Section of CID-UNESCO σε πολιτιστικές συνδιοργανώσεις Χορού με τον Δήμο Αθηναίων.

Υπήρξε μέλος (και ως ενήλικη, εθελόντρια) του Αρχηγείου  του Σώματος Ελληνίδων Οδηγών (Σ.Ε.Ο. ) του Χολαργού. Είναι ενεργό μέλος της Χορευτικής Ομάδας Φανερωμένης Χολαργού.