ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΦΩΤΟΣ

O Φώτος μεγάλωσε στον Χολαργό και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο της πόλης.

Σπούδασε Tourism Management στο University of Birmingham.

Έχει πολύχρονη εμπειρία σε θέσεις ευθύνης εταιριών του κλάδου της ζυθεστιάσης αλλά και των τροφίμων. Τα τελευταία 5 χρόνια δραστηριοποιείται σε διοικητικές θέσεις στον τομέα του κρέατος (ενδεικτικά, national account manager) και σήμερα κατέχει τη θέση του διευθυντή πωλήσεων σε μεγάλη εταιρεία επεξεργασίας κρεάτων.

Ο Χολαργός είναι η πόλη του ανδρώθηκα και “κρατώ” πάντα μαζί μου, όπου κι αν βρεθώ. Για παράδειγμα, στις αλάνες της και στα γήπεδα του μπάσκετ μάθαμε να αγαπάμε τον αθλητισμό, ως νοοτροπία ζωής. Θέλω λοιπόν να της ανταποδώσω στην πράξη, όλα αυτά που έμαθα από τον στίβο της ζωής, ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας.

Με τον Δημήτρη διατηρούμε πολύχρονη σχέση φιλίας και αλληλοσεβασμού. Χαριτολογώντας θα έλεγα, ότι η μόνη μας διαφωνία ήταν στα οικογενειακά μπασκετικά διπλά, αφού είμαστε και οι δύο σεσημασμένοι μπασκετικοί και δεν μας άρεσε ποτέ να χάνουμε!

Με αυτή τη νοοτροπία λοιπόν, πάμε να κερδίσουμε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Δημήτρης έχει το ήθος για να επωμισθεί το βάρος της θέσης του πρώτου πολίτη του δήμου Παπάγου-Χολαργού.