ΔΡΑΝΔΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε απο την σχολική και σπουδαστική του ηλικία, καθώς υπήρξε πρόεδρος μαθητικών και φοιτητικών παρατάξεων.

Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Αξιωματικός Πυροβολικού, με διαρκείς μετεκπαιδεύσεις και προαγωγές κατά την εφεδρεία του.

Από το 1992 έως και σήμερα ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα του προγραμματιστή Η/Υ, με εξειδίκευση στην μηχανοργάνωση επιχειρήσεων. Μία πλούσια, από δραστηριότητες, γκάμα πελατών, του έδωσε την γνώση της λειτουργίας σχεδόν όλων των τομέων επιχειρηματικότητας στην χώρα μας. Έχει μηχανογραφήσει και υποστηρίζει  εισαγωγικές και εξαγωγικές εταιρίες, ασφαλιστικές, φαρμακευτικές, ιατρικές, παραγωγικές, καθώς και εμπορικές επιχειρήσεις. Παράλληλα, το 2018 πραγματοποίησε ένα «θέλω του», δημιουργώντας ένα σύγχρονο βιβλιοπωλείο στην περιοχή μας, το TechPen.

Υπήρξε για σχεδόν πέντε χρόνια πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου του Κέντρου. Κατά την θητεία του κατέθεσε σχέδιο ανάπλασης της ευρύτερης περιοχής του Δημαρχείου, για το οποίο και χρηματοδοτήθηκε η μελέτη, σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, και αγνοείται η τύχη του από την υφιστάμενη Δημοτική Αρχή.  Ως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου μετείχε στην Σχολική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ισότητας των δύο φύλων ως μέλος, όπου και παραιτήθηκε για λόγους δεοντολογίας.

Διαμένει στον Χολαργό τα τελευταία τριάντα χρόνια, είμαι παντρεμένος με την Ελένη Σπανού και έχει τρεις κόρες, οι οποίες σπουδάζουν στο Χημικό(ΕΚΠΑ), Κτηνιατρική(ΑΠΘ) και Διαιτολογία-Διατροφολογία (ΔΙΠΑΕ).