ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Γιώργος γεννήθηκε το 1969 στην Κόρινθο και η καταγωγή του είναι από τη Βυτίνα Αρκαδίας. Από το 1971 είναι μόνιμος κάτοικος Χολαργού.

Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Χολαργού το 1987, μιλάει  αγγλικά, σπούδασε προγραμματιστής H/Y στις Σχολές Ωμέγα και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία.

Αρχικά, εργάσθηκε σε ιδιωτικές εταιρείες (Μίνως ΕΜΙ, RANK XEROX, MINOLTA – NOKIA και ΚΡΕΣΤΑ Α.Ε.).

Το 1995 κατετάγη στην Ελληνική Αστυνομία όπου και υπηρέτησε σε νευραλγικές θέσεις του σώματος (μεταξύ άλλων, προσωπική ασφάλεια: Προέδρου Κυβερνήσεως, Υπουργών και Αρχηγών ΕΛ.ΑΣ.). Αποστρατεύθηκε, ευδοκίμως υπηρετήσας, με το βαθμό του Ανθυπαστυνόμου.

Είναι παντρεμένος, από το 2001 με τη Χρυσούλα Καβαφάκη και έχουν αποκτήσει δυο κόρες, την Αγγελική και την Εμμανουέλα, 21 και 17 ετών αντίστοιχα.

Έχει διατελέσει, επί πολλά έτη, μέλος συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σε σχολεία του Χολαργού πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Παπάγου – Χολαργού και μέλος του Συμβουλίου Παραβατικότητας του Δήμου μας.

Στις εκλογές του 2019 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας, “ΣΥΝ Πόλις”. Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας δημοτικής θητείας, διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ συμμετείχε ως τακτικό μέλος στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. 

“Με τον Δημήτρη μοιραζόμαστε καταγωγή, αντίληψη ζωής και οπτική για τον δήμο μας. Αξιοποιήσαμε την τρέχουσα δημοτική θητεία παραγωγικά, εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου, ώστε στην εκλογή του Οκτωβρίου να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση του δήμου μας. Η ευθύνη είναι μεγάλη. Ώρα για έργο!”