Αθλητισμός και έργα υποδομής, ο φαύλος κύκλος των χαμένων ευκαιριών του κύριου Αποστολόπουλου

Η ένοχη σιωπή σχετικά με το δημοτικό κολυμβητήριο-“φάντασμα”, περιγράφει ανάγλυφα τον αποσπασματικό χαρακτήρα του σχεδίου δράσης της διοίκησης Αποστολόπουλου, σχετικά με τον αθλητισμό της πόλης μας. Αλλά εκεί που η απλή λογική ξεπερνά τα όρια αντοχής της είναι στο πολύπαθο “Αντώνιος Πολύδωρας” (Νταμάρι).

Εκεί που επιλέχθηκε να τοποθετηθεί αρχικά νέο ταρτάν στίβου…το οποίο ήδη καταστράφηκε σε διάφορα σημεία του, αφού την περίοδο που διανύουμε είναι σε εξέλιξη έργα τοποθέτησης νέου τεχνητού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό τερέν (!), με αποτέλεσμα να προκαλούνται σημαντικές φθορές στο ταρτάν (του στίβου), όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Πόσο δύσκολο ήταν να τοποθετηθεί πρώτα ο ποδοσφαιρικός χλοοτάπητας και μετά να ακολουθήσει η τοποθέτηση του ταρτάν στίβου; Για τους “φωστήρες” της διοίκησης Αποστολόπουλου μάλλον ήταν άλυτος γρίφος, αφού η κοινή λογική αποτελεί κάτι ουτοπικό!

Το κωμικοτραγικό είναι η σχετική διατύπωση στο (φρεσκοτυπωμένο) πρόγραμμα της απελθούσας δημοτικής αρχής: “τοποθετήθηκε νέο ταρτάν 6 διαδρομών στο στίβο του, νέα περίφραξη, νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού. Αλλάζουμε τον χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου”.

-Έχετε δίκιο, κύριε Αποστολόπουλε: “αλλάξατε τα φώτα” στους συνδημότες μας που αθλούνται, αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας που επιβαρύνονται οικονομικά, λόγω της προχειρότητας και της αναποτελεσματικότητας που σας χαρακτηρίζει. Αλήθεια, υπάρχει πιθανότητα να αναλάβετε, έστω και στο λυκόφως της θητείας σας, το βάρος της ευθύνης για όσα υποσχεθήκατε και δεν πραγματοποιήσατε; Είστε υπόλογος προς όλους.

Εκ μέρους της δημοτικής παράταξης “ Συν ΠΟΛΙΣ Παπάγος-Χολαργός ”,

Δημήτρης Τούτουζας
Δημοτικός σύμβουλος
Υποψήφιος δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού